Tulevaisuusvalmentaja

Tulevaisuusvalmentaja

Olen Essi Silvonen, tulevaisuudentutkija ja tulevaisuusvalmentaja.

Kasvoin yrittäjäperheessä ja perustin ensimmäisen oman yritykseni parikymppisenä. Yrittäjyydessä olen sekä kokenut myötätuulta ja menestynyt, että käynyt läpi vastoinkäymisiä ja epäonnistunut. Olen rakentanut, saneerannut ja purkanut. Tulevaisuudentutkimuksen pariin minut toi tarve ymmärtää enemmän ja laajemmin – oppia katsomaan kauemmas ja ajattelemaan suuremmin.
Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat yrittäjyyden, oivaltamisen ja liikkumisen ilo, ikuinen oppiminen, innostuminen ja innostaminen. Ihmisen ja yrittäjän jaksaminen ja hyvinvointi on minulle keskiössä.

Tulevaisuusvalmennukseni perustan tulevaisuudentutkimuksen, ratkaisukeskeisen valmennuksen sekä hyvinvointi- ja henkilökohtaisen valmentajan opinnoilleni. Valmennuksen keskiössä olet sinä asiakkaana ja valmennuksessa periaatteena on, että kaikki ratkaisut löytyvät sinulta. Minun roolini on olla avustamassa sinua niiden löytämisessä. Sama periaate pitää paikkaansa niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksessakin.

Tulevaisuusvalmentajana tavoitteeni on avustaa hahmottamaan tulevaisuuden mahdollisuuksia ja löytää toimintatapoja, jotka vievät kohti haluttua tulevaisuutta.